Tea Mates
d

Kategórie

Polozelené čaje

Po krátkom zvädnutí na slnku sa listy ľahko postláčajú väčšinou v rotačných bambusových košoch prípadne ručným prehadzovaním a pretriasaním na bambusových ošatkách. Proces sa opakuje a počas tejto doby v listoch prebieha kontrolovaná fermentácia. Tento proces sa nazýva „vytriasanie zelene“. Následne sa listy po malých dávkach vyhrejú za neustáleho premiešavania približne na teplotu 140 °C. Horúce listy sa rýchlo ochladia a podrobia rolovaniu prípadne granulovaniu. Pri kvalitných čajoch určených pre Gong Fu Cha sa proces pretriasania, sušenia a fermentácie opakuje.

Showing all 10 results

  • Shan_Lin_Xi_Aged_Oolong_1995

    Shan Lin Xi Qing Xin Aged Oolong 1995 25g

     8.68
  • Shan_Lin_Xi_Aged_oolong_2002

    Shan Lin Xi Aged Oolong 2002 25g

     7.90
  • Milk_Oolong_Jin_Xuan_2024

    Milk Oolong Jin Xuan 2024 50g

     7.20
  • Osmanthus_Oolong

    Osmanthus Oolong 2024 50g

     7.20
  • Anxi_Huang_Guan_Yin_2024

    Anxi Huang Guan Yin „105“ Competition Grade 2023 25g

     7.20
  • Aged_Oolong_1998

    Aged Oolong 1998 25g

     7.40
  • Jasmine_Oolong

    Jasmine Oolong 2022 25g

     8.40
  • Oolong Zairai

    Oolong Zairai FF 2024 25g

     7.80
  • Hong_Oolong_2022

    Jin Xuan Hong Oolong 2022 25g

     8.90
  • Aged_Oolong_1998

    Aged Oolong Awarded 1992 25g

     10.94

Košík je prázdny